hocam senide yoruyorum hep sen cevap veriyorsun ama bu konsolu ben bulamıyorum bu işlere yeni başladımSunucunda OP yetkisi vermek istiyorsan sunucu konsolunaop <isim>
belirtmelisin. Eğer oyunculardan farklı yetkiler ayarlamak istiyorsan LuckPerms gibi yetki pluginleri kurman gerekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 17566
Her zaman yardımcı olmayı isterim. Açtığın baslat.bat senin sunucunun konsolu olur, bu konsolda kendinehocam senide yoruyorum hep sen cevap veriyorsun ama bu konsolu ben bulamıyorum bu işlere yeni başladım
op <isim>
yazarak kendine operatör yetkisi tanımlayabilirsin.baslat.bat'ı çalıştırdım ama her hangi bir tuşa tıkladığımda kapanıyor. düzenle demem mi gerekiyor ?Her zaman yardımcı olmayı isterim. Açtığın baslat.bat senin sunucunun konsolu olur, bu konsolda kendineop <isim>
yazarak kendine operatör yetkisi tanımlayabilirsin.
* Operatör yetkisi, sadece yöneticilerde olur ve bütün komutlara erişmeni sağlar.
baslat.bat içinde yazan kod nedir?baslat.bat'ı çalıştırdım ama her hangi bir tuşa tıkladığımda kapanıyor. düzenle demem mi gerekiyor ?
java -Xmx4096M -Xms4096M -jar server.jar noguibaslat.bat içinde yazan kod nedir?
server.properties kısmında bulunanjava -Xmx4096M -Xms4096M -jar server.jar nogui
pause
eula=false
kısmını true
olarak ayarladın mı?java güncel daha dün güncelledim evet eula tureserver.properties kısmında bulunaneula=false
kısmınıtrue
olarak ayarladın mı?
Olmazsa, Java'yı silip yeniden güncel indirip kur veya 64x bir Java yükle.
güncelledim ama yine aynı şey oluyorserver.properties kısmında bulunaneula=false
kısmınıtrue
olarak ayarladın mı?
Olmazsa, Java'yı silip yeniden güncel indirip kur veya 64x bir Java yükle.
hocam onu hallettim son bir sorum olacak pluginleri yükledim çalışmadı konsola ne yazmam gerekiyor pluginlerin çalışması içinKonsoldan bir ekran görüntüsü paylaşır mısın?
Hangi Minecraft sunucu yazılımını kullanıyorsunuz? Eğer Vanilla kullanıyorsanız, pluginler çalışmaz.hocam onu hallettim son bir sorum olacak pluginleri yükledim çalışmadı konsola ne yazmam gerekiyor pluginlerin çalışması için
spigot kullanıyorumHangi Minecraft sunucu yazılımını kullanıyorsunuz? Eğer Vanilla kullanıyorsanız, pluginler çalışmaz.
Sunucu yazılımları hakkında bilgi almak için bu konuya göz atabilirsin.
Şu sebeplerden çalışmayabilir:spigot kullanıyorum