Flador Oduncu Katılım 7 Nis 2021 Mesajlar 2 Beğeni 0 Puanları 10 7 Nis 2021 #1 Selamlar Sunucuya Acilen Yetkili Aranır Hangi Yetkilinin Öncelikleri Yazmakta Bana Ulaşmak İçin Discord: OlcY#0001 Minecraft: flador.batihost.net Gerekli Yetkiler: Pluginer Scripter Admin Rehber Diğer vb.
Selamlar Sunucuya Acilen Yetkili Aranır Hangi Yetkilinin Öncelikleri Yazmakta Bana Ulaşmak İçin Discord: OlcY#0001 Minecraft: flador.batihost.net Gerekli Yetkiler: Pluginer Scripter Admin Rehber Diğer vb.
HüseyinTR Kütüphaneci Katılım 23 Şub 2021 Mesajlar 420 Beğeni 88 Puanları 450 7 Nis 2021 #2 Flador' Alıntı: Selamlar Sunucuya Acilen Yetkili Aranır Hangi Yetkilinin Öncelikleri Yazmakta Bana Ulaşmak İçin Discord: OlcY#0001 Minecraft: flador.batihost.net Gerekli Yetkiler: Pluginer Scripter Admin Rehber Diğer vb. Genişletmek için tıkla ... Başarılar
Flador' Alıntı: Selamlar Sunucuya Acilen Yetkili Aranır Hangi Yetkilinin Öncelikleri Yazmakta Bana Ulaşmak İçin Discord: OlcY#0001 Minecraft: flador.batihost.net Gerekli Yetkiler: Pluginer Scripter Admin Rehber Diğer vb. Genişletmek için tıkla ... Başarılar
Desdere321 Oduncu Katılım 3 Nis 2021 Mesajlar 2 Beğeni 0 Puanları 10 8 Nis 2021 #3 Ben Nasıl Ulaşıcam Size Aslında Ben Efe