DEVELOPER ARANIYOR | Minecraft Towny Sunucusu İçin Developer Aranıyor

FazoHan

Oduncu
Merhaba MC-TR ailesi,
Yeni açacağımız Towny sunucusu için geliştirici aramaktayım, eğer ki yeni kurulacak bu Çınarı sulamak isterseniz bana bu profilimden özel mesaj olarak yazbilirsiniz.

Not: Hepsinin olmasına gerek yok, sadece bilgili olsanız yeterli ancak aktif olmanız her halükarda gerekmekte...
Yaş Sınırı: 13+ olan herkes.

-İSTENEN ÖZELLİKLER-

Plugin bilgisi olmalıdır.
Minecraft towny sunucusu pluginleri hakkında bilgili olmalı
Skript konusunda yeteri kadar bilgisi olmalı
Aktif olmalı
Geliştirme yapılırken yardım etmeli, ben veya başka bir geliştirici yokken bile bu konu hakkında çalışmalı, yani bağımsızca çalışabilmeli
Takım çalışmasına uygun olmalı
Minecraft eklenti sistemine hakim olmalı
Eklenti kurulumu ve optimizasyonu, ayarlarında bilgi sahibi.
Hile korumasında bilgi sahibi
Minecraft sunucu yapısına hakim.
Diğer mc geliştirici özellikleri.
Tercihen eklenti geliştirebilen(OPSİYONEL)
Tercihen Paper/purpur/spigot vb. yazılımlar hakkında özelleştirme yapabilmeli(OPSİYONEL)
Tercihen Java bilmeli(OPSİYONEL)
Tercihen web geliştirme konusunda bilgili olmalı(OPSİYONEL)
Tercihen HTML,CSS JS, PHP, SQL gibi diller hakkında bilgi sahibi olmalı(OPSİYONEL)
Tercihen diğer geliştirici özellikleri.

-YAPACAKLARIMIZ-

Şu anda hali hazırda aylardır geliştirmiş olduğum 60+ pluginli(tek bir serverinde) ve temiz skriptleri mevcut olan bir proje var ancak
Onu kullanmak yerine daha çok ekip çalışması ve sistematik bir sunucu olması için her şeyi baştan yapıcaz, yaparkende
elimdeki projeden yararlanabiliriz.
Projemiz bitince sosyal medya hesapları açıp bunlardan video paylaşacağız.
İleriki zamanlarda bütçemiz toparlanınca MC-TR forumuna ve Sosyal Medya fenomenlerine reklam vereceğiz.
Discord botunu sadece ben geliştirebilirim, zaten var aylar öncesinde kendi yaptığım.(İçerisinde DC-Ticket sistemi, otomesaj ve ceza komutları/komutları sistemi var.
50 artı üyeyi geçince kadromuzu genişleteceğiz.

-ÜCRETLENDİRME-

•Şu anda sunucu için ayırabileceğimiz bütçe az olduğundan dolayı para veremeyeceğiz, ancak sunucudan para kazanmaya başladığımız vakit, yüzdelik olarak komisyon şeklinde ücret verilecektir.

Projemizde bizim ile beraber uzun vadeli bir şekilde çalışacak, takım çalışmasında becerikli arkadaşlar aramaktayız, iletişim için bana hiç çekinmeden profilimden özel mesaj yazabilirsiniz veyahut yorumlarda yazabilirsiniz.