Anlık olarak 8.000 oyuncuya ev sahipliği yapan sunucu CraftRise
İddia : CraftRise sıralama sistemine özen göstermiyor çoğu kişi illegal bir şekilde sıralama kasıyor.
( Pekii Doğrusu Ne ? )
Oyunlarda gördüğümüz SIRF hava atmak için sohbete "." koyan ve puan'ının yüksek olduğunu gösteren oyuncular evet onlardan bahsediyoruz, sıralama sistemi için gecelere kadar bekleyen durmayıp sabahlayan arkadaşlar ne kadar legal'ler şunu söylemeliyim ki CraftRise koruma ( Client Zorunluluğu ) getirmeden önce çoğu sıralama kasan kişiler 3. Parti yazılım , Makro ( AutoClick) , Reach gibi hileler kullanıp kasıyordu ve buna çoook fazla müdahale edilmiyordu fakat client'ten sonra bu devir değişti fakat şuan sunucuda HALEN hile açılabilir ( GhostClient ) v.b ;
Konumuza dönecek olursak sıralama kasan arkadaşların bir amacı olmalı aklımda kalan kısım bu arkadaşlara ilk 3'e girenlere "RC" ödülü ( Şuan Varmı Bilmiyorum )
+ Hizmet Madalyası.
Doğrusu Ne adlı serimin önceki bölümlerinde NET bir cevap verirken şuan bu konu için net bir karar veremiyorum konuya anket koydum bunla hareketle konu hakkında 2. konuyu açabilirim ( Kararsızım )
Yalanların Sonu Gelmez,
Doğrusu Ne? Demedikçe.
-
Doğrusu Ne? Serisi #4
Son düzenleme: