bildiğiniz kastırmayan texture varmı bilgisayar mükemell deilya 2 gb ramli çöp
Pack koymadan oynayabilirsin, eğer kasmamasını istiyorsan
Coral x16 Pack Öneririm.bildiğiniz kastırmayan texture varmı bilgisayar mükemell deilya 2 gb ramli çöp
Texture Pack'in Kalitesine Göre Kastırması Değişir Ve Arkadaş Oyun Kastırmayan Texture Pack İstedi.Pack koymadan oynayabilirsin, eğer kasmamasını istiyorsan
Oyunun kendi texture packi, kastırmıyorCoral x16 Pack Öneririm.
Texture Pack'in Kalitesine Göre Kastırması Değişir Ve Arkadaş Oyun Kastırmayan Texture Pack İstedi.
aaa gerçektenmi ya ben bilmiyodumya öyle oynanabiliyormuydu hç bilmiyodum bende diyorumki texture olmadan nasıl oynuyorum (gerizekalı)Pack koymadan oynayabilirsin.
indirdimde nasıl atacağımı bilmiyorum zaten onun rar olması lazımCoral x16 Pack Öneririm.
hiç biri kastırmıyo sadece shader pack kastırıyo bi 4 gb ram alim vary7a üfff bi gta 4 de bi 50 fps alırım varya üffffffffPack koymadan oynayabilirsin, eğer kasmamasını istiyorsan
Bu Video'da Ne Yapman Gösteriliyor (Benim Kanalım Değil Sadece Youtube'da CraftRise Texture Pack Nasıl Kurulur Yazdım Ve Rastgele Seçtim.):indirdimde nasıl atacağımı bilmiyorum zaten onun rar olması lazım
Selam @mayınkıraftçı tuna,bildiğiniz kastırmayan texture varmı bilgisayar mükemell deilya 2 gb ramli çöp
yanlız ismimi bilerek böyle yaptım normalde minecraftçı tuna yazcadımda niyese okunuşuyla yazasım geldiSelam @mayınkıraftçı tuna,
Zamanında FPS düşürmeyen pack yapıp bunları paylaşıyordum, ancak genel olarak 16x, 32x packlere bakarsan daha iyi olur. İyi oyunlar.
çoktan sildim win8.1 den 10 enterprise ltsc a geçtim şifremi ve kullanıcı adımı unutmadım ama unutumBu Video'da Ne Yapman Gösteriliyor (Benim Kanalım Değil Sadece Youtube'da CraftRise Texture Pack Nasıl Kurulur Yazdım Ve Rastgele Seçtim.):
16x kullan daha çok fps arttırma ihtimalı varbildiğiniz kastırmayan texture varmı bilgisayar mükemell deilya 2 gb ramli çöp
bakıcaz16x kullan daha çok fps arttırma ihtimalı var