oyunu bu sorun nedeniyle açamıyorum
Ekli dosyalar
-
8.6 KB Görüntüleme: 581
maalesef bende 2 gündür bu sorunu alıyorumoyunu bu sorun nedeniyle açamıyorum
.craftrise silin sonra Java'nın en güncelini indirin sonra tekrardan RiseLauncher bilgisayarına kurun Antivirüs programını kapatın. O şekilde girmeyi deneyin.maalesef bende 2 gündür bu sorunu alıyorum
olmadı yardımın için sağol.craftrise silin sonra Java'nın en güncelini indirin sonra tekrardan RiseLauncher bilgisayarına kurun Antivirüs programını kapatın. O şekilde girmeyi deneyin.
TURKITE DISINDE KIMSE GIREMIYOR YAKINDA DUZELICEKTIRoyunu bu sorun nedeniyle açamıyorum
ABI ILK ONCE NERDE OLDUKLARIN SOR CUNKU TURKIYE DISINDA OLANLAR GIREMIYOR YAKIN YAZAMDA DUZELICEK.craftrise silin sonra Java'nın en güncelini indirin sonra tekrardan RiseLauncher bilgisayarına kurun Antivirüs programını kapatın. O şekilde girmeyi deneyin.
TURKIYE DISINDA KIMSE GIREMIYOR YAKINDA DUZELICEKTIRyine olmadı
TURKIYE DISINDA KIMSE GIREMIYOR YAKINDA DUZELICEKTIRolmadı yardımın için sağol
aga istanbulda oturuyorum gözünü seveyim arkım girebiliyor ben giremiyorumTURKIYE DISINDA KIMSE GIREMIYOR YAKINDA DUZELICEKTIR
bılmıyom artık bende gıremıyom senın sorunundan verıyo bendedeaga istanbulda oturuyorum gözünü seveyim arkım girebiliyor ben giremiyorum
aga olmuyo olmuyo son sürüm java indirdim yine aynıMerhabalar @salep
Öncelikle bu sorun senin Anti Virüs programından ve Windows Güvenlik duvarından kaynaklanıyor olabilir.
Rica etsem ikisinide devre dışı bırakıp tekrardan deneyebilirmisin?
Özellikle Windows Güvenlik duvarını.
Ve lütfen ceza almaman için en son yazdığın yorumdaki küfür'ü silebilirmisin?
Valla 4 gün oldu sanırım ben de bu sorunu yaşıyorum. Kocaeli de yaşıyorum ve bu sorun bir anda oluştu ben hiçbir şeye dokunmadım bile her zamanki gibi oyuna girecektim ve pat! Bu çıktı karşıma deliricem yapmadığım şey kalmadı. Güvenlik duvarını kapatıp girmeyi denedim olmadı güvenlik duvarı ayarlarını sıfırladım olmadı java önbelleği temizledim olmadı daha napıcam bilmiyorum. Craftrise desteğine de yazdım 3 kez ordan da cevap gelmiyor nasıl bi destek anlayamadım neyse umarım sorun craftrise ile ilgilidir bir an önce düzeltilsin de bitsinSorun demekki kişiye göre değişiyor.Hızlı bir şekilde destek talebi açabilirsen sorunu çözeceklerini düşünüyorum.Buradan açabilirsin.
olmuyorMerhabalar @salep
Öncelikle bu sorun senin Anti Virüs programından ve Windows Güvenlik duvarından kaynaklanıyor olabilir.
Rica etsem ikisinide devre dışı bırakıp tekrardan deneyebilirmisin?
Özellikle Windows Güvenlik duvarını.
Ve lütfen ceza almaman için en son yazdığın yorumdaki küfür'ü silebilirmisin?
Yetkililere ulaşmaya çalışacağım.Valla 4 gün oldu sanırım ben de bu sorunu yaşıyorum. Kocaeli de yaşıyorum ve bu sorun bir anda oluştu ben hiçbir şeye dokunmadım bile her zamanki gibi oyuna girecektim ve pat! Bu çıktı karşıma deliricem yapmadığım şey kalmadı. Güvenlik duvarını kapatıp girmeyi denedim olmadı güvenlik duvarı ayarlarını sıfırladım olmadı java önbelleği temizledim olmadı daha napıcam bilmiyorum. Craftrise desteğine de yazdım 3 kez ordan da cevap gelmiyor nasıl bi destek anlayamadım neyse umarım sorun craftrise ile ilgilidir bir an önce düzeltilsin de bitsin
Yetkililere ulaşmaya çalışacağım.olmuyor