husoyo Oduncu Katılım 21 Kas 2020 Mesajlar 3 Beğeni 0 Puanları 10 21 Kas 2020 #1 Bedwars gireceğiz arkadaşları ekledim ama part vs. kurup oyuna beraber nasıl gireceğiz? Bulamadık bir türlü.
Bedwars gireceğiz arkadaşları ekledim ama part vs. kurup oyuna beraber nasıl gireceğiz? Bulamadık bir türlü.
Huseyin_mc Nether kaşifi Katılım 4 Tem 2020 Mesajlar 930 Beğeni 339 Puanları 700 22 Kas 2020 #2 husoyo' Alıntı: Bedwars gireceğiz arkadaşları ekledim ama part vs. kurup oyuna beraber nasıl gireceğiz? Bulamadık bir türlü. Genişletmek için tıkla ... Oyunun İçerisinde "/parti" Komudunu Yazarsanız Sana Bilgi Verecektir
husoyo' Alıntı: Bedwars gireceğiz arkadaşları ekledim ama part vs. kurup oyuna beraber nasıl gireceğiz? Bulamadık bir türlü. Genişletmek için tıkla ... Oyunun İçerisinde "/parti" Komudunu Yazarsanız Sana Bilgi Verecektir
husoyo Oduncu Katılım 21 Kas 2020 Mesajlar 3 Beğeni 0 Puanları 10 23 Kas 2020 #3 Huseyin_mc' Alıntı: Oyunun İçerisinde "/parti" Komudunu Yazarsanız Sana Bilgi Verecektir Genişletmek için tıkla ... Takım kurduk ama beraber bedwarsa giremedik. Nasıl gireceğiz beraber oyuna ya?
Huseyin_mc' Alıntı: Oyunun İçerisinde "/parti" Komudunu Yazarsanız Sana Bilgi Verecektir Genişletmek için tıkla ... Takım kurduk ama beraber bedwarsa giremedik. Nasıl gireceğiz beraber oyuna ya?
Huseyin_mc Nether kaşifi Katılım 4 Tem 2020 Mesajlar 930 Beğeni 339 Puanları 700 23 Kas 2020 #4 husoyo' Alıntı: Takım kurduk ama beraber bedwarsa giremedik. Nasıl gireceğiz beraber oyuna ya? Genişletmek için tıkla ... Kim Takım Kurduysa O Kişi Bedwarsa Girecek Ve Takımlı Girecek Kaç Kişiyseniz
husoyo' Alıntı: Takım kurduk ama beraber bedwarsa giremedik. Nasıl gireceğiz beraber oyuna ya? Genişletmek için tıkla ... Kim Takım Kurduysa O Kişi Bedwarsa Girecek Ve Takımlı Girecek Kaç Kişiyseniz
husoyo Oduncu Katılım 21 Kas 2020 Mesajlar 3 Beğeni 0 Puanları 10 23 Kas 2020 #5 Huseyin_mc' Alıntı: Kim Takım Kurduysa O Kişi Bedwarsa Girecek Ve Takımlı Girecek Kaç Kişiyseniz Genişletmek için tıkla ... Dostum takımlı oynama seçeneğini bulamadım. Sadece 1 2 3 4 kişilikler yazıyor. Ayrıca birbirimizi aynı lobide de göremiyoruz neden acaba?
Huseyin_mc' Alıntı: Kim Takım Kurduysa O Kişi Bedwarsa Girecek Ve Takımlı Girecek Kaç Kişiyseniz Genişletmek için tıkla ... Dostum takımlı oynama seçeneğini bulamadım. Sadece 1 2 3 4 kişilikler yazıyor. Ayrıca birbirimizi aynı lobide de göremiyoruz neden acaba?
Huseyin_mc Nether kaşifi Katılım 4 Tem 2020 Mesajlar 930 Beğeni 339 Puanları 700 23 Kas 2020 #6 husoyo' Alıntı: Dostum takımlı oynama seçeneğini bulamadım. Sadece 1 2 3 4 kişilikler yazıyor. Ayrıca birbirimizi aynı lobide de göremiyoruz neden acaba? Genişletmek için tıkla ... Takıma Arkadaşınızı Eklemeniz Lazım
husoyo' Alıntı: Dostum takımlı oynama seçeneğini bulamadım. Sadece 1 2 3 4 kişilikler yazıyor. Ayrıca birbirimizi aynı lobide de göremiyoruz neden acaba? Genişletmek için tıkla ... Takıma Arkadaşınızı Eklemeniz Lazım