Neredeyse 1 sene önce sunucularında geliştirici ekibi tarafından coin sistemini düzeltmek adına çalışmalar yapayım derken kendileri yanlış bir kod hatası yapmış ve oyuncularını etkilemiştir. Bunlardan biriside WhiteEffect01 isimli craftrise hesabımdır. Neredeyse -500klık bir coin kaybı yaşadım. -48kya kadar düşürebildim şu ana kadar oynayarak ve bunun için zamanında destek talebi açmıştım ancak 1 senedir ne değişme var nede kendilerinin destek mesajında değişme var. Hala bir şey satın alamıyorum. Oyuncularına önem verseler keşke kendi sunucularını geliştirmeselerde olurdu. Bu kadar kitle sistemlerle çekilmiyor oyuncuların ne türde sizi sevdikleri önemli. Yıllardır anonim takılmanızın sebebi buydu sanırım. Oyuncularınıza sadece tazminat davası açarak onlara yardımda bulunmaktı ve kazandığınız paraylada sunucunuzu geliştiriyordunuz. Oyuncularınıza bir önem gösterseydiniz o kadar oyuncu mağdur olmayacaktı. Dava açın sorun değil ama ne için açtığınızda yatıyor soru sizi kötüleyenleri boş verin artık oyuncularınıza önem gösterin. https://www.craftrise.com.tr/oyuncu/WhiteEffect01 buyurun hesabımıda bırakıyorum coinimi görün ve düzeltin.