NONFACE Oduncu Katılım 12 Şub 2020 Mesajlar 1 Beğeni 0 Puanları 10 12 Şub 2020 #1 Benim Oyunda adım NONFACE ama sbepsiz yere bana giriş engellendin diyor ve sebebi de bedwars diyor lutfen girmeme yardim edin.
Benim Oyunda adım NONFACE ama sbepsiz yere bana giriş engellendin diyor ve sebebi de bedwars diyor lutfen girmeme yardim edin.
Crefax Rafa Katılım 4 Haz 2019 Mesajlar 500 Beğeni 174 Puanları 700 12 Şub 2020 #2 NONFACE' Alıntı: Benim Oyunda adım NONFACE ama sbepsiz yere bana giriş engellendin diyor ve sebebi de bedwars diyor lutfen girmeme yardim edin. Genişletmek için tıkla ... Hileden ban yemiş olabilirsin destek aç buradan destek alamazsın www.craftrise.tc/destek eğer sorun çözülmezse sadece RiseClient indirip girebilirsin.
NONFACE' Alıntı: Benim Oyunda adım NONFACE ama sbepsiz yere bana giriş engellendin diyor ve sebebi de bedwars diyor lutfen girmeme yardim edin. Genişletmek için tıkla ... Hileden ban yemiş olabilirsin destek aç buradan destek alamazsın www.craftrise.tc/destek eğer sorun çözülmezse sadece RiseClient indirip girebilirsin.