ErcanMeht Oduncu Katılım 23 Tem 2019 Mesajlar 2 Beğeni 0 Puanları 10 17 Ara 2019 #1 beyler ben gürçistandayım ve para yüklemek isdiyorum ne yapayım gürçistan parası yüklesem geçerlimi lütfen yardımçı olun yoksa DOLARMI
beyler ben gürçistandayım ve para yüklemek isdiyorum ne yapayım gürçistan parası yüklesem geçerlimi lütfen yardımçı olun yoksa DOLARMI
Nasors Zümrüt madencisi Katılım 14 Ağu 2019 Mesajlar 270 Beğeni 86 Puanları 450 17 Ara 2019 #2 ErcanMeht' Alıntı: beyler ben gürçistandayım ve para yüklemek isdiyorum ne yapayım gürçistan parası yüklesem geçerlimi lütfen yardımçı olun yoksa DOLARMI Genişletmek için tıkla ... Bankan Döviz İşlemlerini kabul ediyorsa yatırabilirsin. gürcistandaki parayı türk lirasına çevirmen gerekiyor.
ErcanMeht' Alıntı: beyler ben gürçistandayım ve para yüklemek isdiyorum ne yapayım gürçistan parası yüklesem geçerlimi lütfen yardımçı olun yoksa DOLARMI Genişletmek için tıkla ... Bankan Döviz İşlemlerini kabul ediyorsa yatırabilirsin. gürcistandaki parayı türk lirasına çevirmen gerekiyor.