Sunucu Bilgileri
- Sunucu ismimiz kesin olarak AiakosMC. VDS henüz satın alınmadı sunucu ayarlamalarını kendi bilgisayarımızdan açtığımız sunucuda yapıyoruz. (Zamandan israf olmaması için). Ayrıca maplerimizin hepsi bize aittir.
İletişim Bilgileri
- Discord ! MartiniBiancoo#0123
Alım Yapılacak Bölümler - Youtuber
- Sponsor
- Rehber ( https://forms.gle/Smx8mLDdyGDAxzJcA )
Kişilerde Aradığımız Özellikler - İşinde tecrübeli , olgun ve çocuksu hareketler sergilemeyen kişiler aramıza katılmakta zorlanmayacaklardır.
Sunucu Hakkında
- Sunucu 1.16.5 olarak açılıp her zaman son sürüm devam ettirilecektir. Sürekli güncellemeler gelip gelişmeye devam edecektir. Sunucuyu şu anlık iki kişi geliştiriyoruz. Discord sunucumuzda anlık olarak güncelleme notları paylaşılıyor , discord adresime istek gönderip bize destekte bulunabilirsiniz.
- Eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, başvurularınızı bekliyoruz.
- Sistemlerin hepsi bu kadar değil fazla spoiler olmasın diye bir kısmını attım.
Açacağımız sunucunun özgün olması için uğraşıyoruz , siz de fotoğraflarda veya herhangi bir yerde gördüğünüz daha önce başka sunucularda kullanılan prefix , tag gibi görünüşe dayalı özellikleri bize bildirirseniz çok mutlu oluruz. Eğer özgün olmazsak sunucu açıldığında bazı kişiler gelip ''şu tasarım bana ait , bunu daha önce başka bir sunucuda görmüştüm'' gibi söylemlerde bulunacaklar. Sunucuya ait anlık güncellemelerin hepsi discord sunucumuzda paylaşılıyor.