Sunucu Bilgileri
- Sunucu ismimiz kesin olarak AiakosMC. VDS henüz satın alınmadı sunucu ayarlamalarını kendi bilgisayarımızdan açtığımız sunucuda yapıyoruz. (Zamandan israf olmaması için). Ayrıca maplerimizin hepsi bize aittir.
İletişim Bilgileri
- Discord ! MartiniBiancoo#0123
Alım Yapılacak Bölümler - Youtuber
- Sponsor
- Rehber ( https://forms.gle/Smx8mLDdyGDAxzJcA )
Kişilerde Aradığımız Özellikler - İşinde tecrübeli , olgun ve çocuksu hareketler sergilemeyen kişiler aramıza katılmakta zorlanmayacaklardır.
Sunucu Hakkında
- Sunucu 1.16.5 olarak açılıp her zaman son sürüm devam ettirilecektir. Sürekli güncellemeler gelip gelişmeye devam edecektir. Sunucuyu şu anlık iki kişi geliştiriyoruz. Discord sunucumuzda anlık olarak güncelleme notları paylaşılıyor , discord adresime istek gönderip bize destekte bulunabilirsiniz.
- Eğer buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim, başvurularınızı bekliyoruz.
- Sistemlerin hepsi bu kadar değil fazla spoiler olmasın diye bir kısmını attım.
Açacağımız sunucunun özgün olması için uğraşıyoruz , siz de fotoğraflarda veya herhangi bir yerde gördüğünüz daha önce başka sunucularda kullanılan prefix , tag gibi görünüşe dayalı özellikleri bize bildirirseniz çok mutlu oluruz. Eğer özgün olmazsak sunucu açıldığında bazı kişiler gelip ''şu tasarım bana ait , bunu daha önce başka bir sunucuda görmüştüm'' gibi söylemlerde bulunacaklar. Sunucuya ait anlık güncellemelerin hepsi discord sunucumuzda paylaşılıyor.
Valdorin Discord Sunucusu'na katıl!
Discord'daki Valdorin topluluğuna göz at, diğer 261 üyeyle takıl, ücretsiz sesli ve yazılı sohbetin tadını çıkar.
Ekli dosyalar
-
111.2 KB Görüntüleme: 14
Son düzenleme: