Adı aklıma gelmeyen minecraft modu

Ataberktherkan

Kömür madencisi
Gecenin köründe 2014 civarı çok fazla oynadığım çok kapsamlı bir Minecraft modu geldi aklıma adını zerre hatırlamıyorum ama böyle elle ağaç kiramadigimiz kendine ait shaderi olan oynayış olarak çok zor açlık susuzluk olan bir moddu başka aklıma gelen elle ağaç kiramadigimiz için yerden taş çubuk vesaire bulup onlarla balta yapıp onlarla ağaç kestiğimiz çok gerçekçi bir moddu eşyalar falan havada durmuyordu yere sabit duruyordu yerdeyken su içmek için kilden yaptığımız matara gibi şeyler vardı çok değişik ve güzel bir moddu var mı hatırlayan oynamış olan

Ataberktherkan

Kömür madencisi
Ya ismini bilsem bulucam bı o eksik böyle çok gerçekçi hayatta kalması zor bir mod paketiydi ya kendi texturepackini kurmadan oynayamıyordun gece çok tehlikeliydi açlık susuzluk vardı yok mu hatirlayan

Ataberktherkan

Kömür madencisi
Ya cidden aklıma gelmiyor ya böyle açlık susuzluk çok önemli ve zordu denizden yosun bulup yiyordum neydi o mod ya

MegaKiller2021

Altın madencisi
Gecenin köründe 2014 civarı çok fazla oynadığım çok kapsamlı bir Minecraft modu geldi aklıma adını zerre hatırlamıyorum ama böyle elle ağaç kiramadigimiz kendine ait shaderi olan oynayış olarak çok zor açlık susuzluk olan bir moddu başka aklıma gelen elle ağaç kiramadigimiz için yerden taş çubuk vesaire bulup onlarla balta yapıp onlarla ağaç kestiğimiz çok gerçekçi bir moddu eşyalar falan havada durmuyordu yere sabit duruyordu yerdeyken su içmek için kilden yaptığımız matara gibi şeyler vardı çok değişik ve güzel bir moddu var mı hatırlayan oynamış olan
Mod'da Böyle Sizi Sesleriyle Kandırıp Cazip Eden Deniz Kızları Yada Size Suda Saldıran Dev Ahtapotlar Yada Ejderhalar Var Mıydı? Eğer Varsa Adal'ın 2. Kanalının Yayında Oynadığı Real Craft'a Benzeyen Bir Seri Vardı O Seri'deki Mod'un Adını İlk Bölümde Söylemişti Diye Hatırlıyorum.

Ataberktherkan

Kömür madencisi
Oyungezerden ve bfchickengamersten izlemiştim eski bir Minecraft kanalı olduğunu hatirliyordum ama bfchickenin kanalında bulamamıştım çok teşekkürler